Кои сме ние?

Какво правим ние от Велтер?

Ние от Велтер съдействаме на хората, които искат да ремонтират бързо, качествено и сигурно като им предоставяме комплексна строителна услуга на предварително ясна цена и в предварително договорени срокове. Разполагаме както с опитен и многоброен екип с доказана компетентност, така и с ефикасна система на работа, които ни позволяват да изпълняваме желанията на клиентите ни качествено и в срок. За повече от 15 години на пазара и благодарение на многото ни доволни клиенти сме се утвърдили като надежден и коректен партньор, на когото да бъде поверен ремонта както на офиса, така и на жилището.

Вижте нашите резултатите

към проекти

Нашата история

 

Ивайло Колев - основателя на Велтер ООД - се занимава със строително-ремонтни дейности от 2000 г. Първоначално фокус на работата му са ремонтите на жилища, но с разрастването на дейността все повече се ангажира с преустройствата на офиси и работни помещения.

През 2011 г. създава Велтер ООД с основен предмет на дейност сухо строителство и ремонти на жилища, офиси, магазини и работни помещения. Оттогава до сега са изградени над 100 000 кв.м. гипскартон, реализирани са обекти не само в страната, но и в чужбина, а броят на доволните клиенти расте ежедневно.

Днес Велтер ООД разполага не само с многоброен екип от компетентни специалисти, но и с необходимата съвременна строителна техника и транспортни средства, както и с ефикасна система за работа, която позволява всяка дейност да се извършва качествено, в срок и в рамките на бюджета.

Ключовите хора

Красимир Янков
Технически ръководител

Емил Йорданов
Ръководител сухо строителство

Илко Наумов
Ръководител боя и шпакловки

Как работим

Безплатен оглед
Комплексна оферта
Подписване на договор
Доставка на материали
Защита на имуществото
Ремонтни дейности
Почистване и извозване
Безплатен оглед
Комплексна оферта
Подписване на договор
Доставка на материали
Защита на имуществото
Ремонтни дейности
Почистване и извозване
научете повече за начина ни на работа

Защо нашите клиенти избират Велтер?

Спазваме сроковете

Ние разбираме колко е важно за всеки бизнес ремонтите да приключат бързо. Затова сме изградили ефикасна система на работа и благодарение на нея още от първия оглед ние знаем точно колко време ще отнеме ремонтът. Нашият екип е опитен, многоброен и включва специалисти в различни области. Това пък ни позволява да приключим работа в срока, в който сме се договорили.

Не надхвърляме бюджета

За нас договореният бюджет е твърдата рамка, която не надхвърляме. Убедени сме, че честното и почтено отношение към клиентите включва предварително ясна цена. Затова благодарение на системата си за работа сме в състояние да я определим още при изготвянето на офертата. Тази цена е крайна за договорените дейности и не се променя по никакъв начин в хода на ремонта.

Разбираме си от работата

Качеството на работата и на крайния резултат е наш основен принцип. Затова екипът ни е от достатъчно на брой доказани специалисти с опит, които знаят какво и защо правят. Системата ни за работа е фокусирана върху желанията и нуждите на клиентите и ние я развиваме и подобряваме непрекъснато. Така крайният резултат е не само качествен, но и е гарантиран от Велтер – фирма с доказана репутация и постижения.

Район на работа

Районът, в който работим е гр. София, както и населените места в Софийска област: Банкя, Владая, Нови Искър, Световрачене, Бухово, Яна, Елин Пелин, Нови хан, Вакарел, Железница, Владая, Драгичево, Банкя, Божурище и т.н.