Сухо интериорно строителство

Преустройства и текущи ремонти на работни помещения

Разширяването на бизнеса или наемането на нов обект е специален момент. Рядко, обаче, новите помещения отговарят напълно на изискванията и нуждите на бизнеса Ви и за да започнете да ползвате пълноценно новите си офиси, складове, магазини или заведения се налагат реконструкции. Понякога се налага да преустроите напълно цялото помещение, друг път – да оформите нови работни места, а почти винаги – да освежите обекта. Така започват преустройствата и ремонтите. А междувременно Вашата работата или спира, или се налага да работите насред строителната площадка. Ние разбираме колко е важно за всеки бизнес да продължи да функционира, без ремонтите да му пречат. Ние знаем защо текущите ремонти трябва да са бързи, качествени и да не надхвърлят договорените срокове и разходи. Затова свършваме работата си в срок, качествено и в рамките на бюджета. Затова и услугата ни е комплексна – отговаряме за цялото преустройство или текущ ремонт. Ние комбинираме дългогодишния си опит в областта на сухото интериорно строителство с ефикасна система на работа така, че изискванията на Вашия бизнес да бъдат реализирани до последния детайл. Защото сме убедени, че качеството и изпълнените ангажименти са в основата на доверието и дългосрочното сътрудничество.

Една фирма за целия ремонт

разберете защо

Дейности

Изграждане на преградни стени

Преградните стени са най-лесния и бърз начин да бъдат обособени отделни помещения или отделни зони в едно помещение. Дебелината на им може да варира, така че в тях да се поставят различни инсталации или изолационни материали. Преградните стени пестят време, а и дават възможност за нестандартни интериорни решения.

Поставяне на предстенни обшивки

Поставянето на предстенни обшивки от гипскартон напълно изглаждат неравни стени, както и позволяват скриване на електрически и други инсталации. Така крайният резултат е значително по-добър, а в допълнение се повишава и топло- и шумоизолацията на помещението.

Изграждане на окачени тавани от гипскартон

Окачените тавани от гипскартон скриват комуникационните и вентилационни инсталации, кабелите и видимия бетон при някои видове строителство. Така видимата част от тавана е гладка и чиста. Допълнително окачените тавани могат да се ползват и за топлоизолация и пожарозащита.

Изграждане на растерни окачени тавани

Растерните окачени тавани също скриват инсталациите, но са изградени от пана или плочи, които могат лесно да бъдат преместени. Това позволява безпроблемен достъп при нужда от ревизиране или ремонт на някоя от скритите инсталации. Паната се отличават със здравина и устойчивост, а изграждането им е бързо и чисто.

Шпакловане

Шпакловането е последната подготовка на изградените стени за боядисване – така стените стават идеално прави и гладки. Обичайно се състои в нанасянето на няколко слоя шпакловка и шкурене. В някои случаи се налага шпакловане на цялата стена или таван, а в други – само на фуги.

Боядисване

Боядисването е дейността, която дава усещането за добър краен резултат. Ние постигаме този ефект като ползваме само качествени материали, включително антибактериални и влагоустойчиви бои. А когато се налага, грундираме повърхностите, запълваме дупки или правим нужните корекции по стените и таваните.

Изграждане на двоен под

Повдигнатите подове са лесен начин да бъдат скрити минаващите отдолу слабо- и силнотокови инсталации и да бъдат оформени работни места чрез поставяне на подови кутии. Бързият и чист монтаж, добрата пожароустойчивост и шумоизолация ги правят все по-предпочитан избор за офис помещения.

Полагане на подови настилки

Полагането на мокети, ламинати, PVC и антистатични настилки както за работни, така и за кухненски и сървърни помещения е един от последните ни етапи в преустройствата и текущите ремонти. При полагането им върху двоен под, монтажът е такъв, че да позволява вдигане и преместване, за да се осигури достъп до инсталациите отдолу.

Освежителни ремонти

Чрез освежителните ремонти обичайно заличаваме следите от ежедневна употреба на помещението. Посредством тях се постига лесно и бързо чистия, спретнат и приветлив вид на работните помещения.

Частични преустройства

Частичните преустройства са бързи ремонтни дейности, които се извършват без да се налага работата да спира и помещенията да се изпразват. Такива са обособяване на кухни, сървърни помещения, кабинети, стаи за почивка и т.н.

Изграждане на сървърни помещения и архиви

При изграждането на сървърни помещения и архиви, сигурността е на първо място. Затова спазваме съответните норми – полагаме антистатични подове, гарантираме достигането на класа пожароустойчивост чрез подходящите материали, монтираме механични или електрически пожарни клапи на вентилациите.

Някои от компаниите, които ни се довериха

Как работим

Безплатен оглед
Комплексна оферта
Подписване на договор
Доставка на материали
Защита на имуществото
Ремонтни дейности
Почистване и извозване
Безплатен оглед
Комплексна оферта
Подписване на договор
Доставка на материали
Защита на имуществото
Ремонтни дейности
Почистване и извозване
научете повече за начина ни на работа

Защо да изберете Велтер?

Спазваме сроковете

Ние разбираме колко е важно за всеки бизнес ремонтите да приключат бързо. Затова сме изградили ефикасна система на работа и благодарение на нея още от първия оглед ние знаем точно колко време ще отнеме ремонтът. Нашият екип е опитен, многоброен и включва специалисти в различни области. Това пък ни позволява да приключим работа в срока, в който сме се договорили.

Не надхвърляме бюджета

За нас договореният бюджет е твърдата рамка, която не надхвърляме. Убедени сме, че честното и почтено отношение към клиентите включва предварително ясна цена. Затова благодарение на системата си за работа сме в състояние да я определим още при изготвянето на офертата. Тази цена е крайна за договорените дейности и не се променя по никакъв начин в хода на ремонта.

Разбираме си от работата

Качеството на работата и на крайния резултат е наш основен принцип. Затова екипът ни е от достатъчно на брой доказани специалисти с опит, които знаят какво и защо правят. Системата ни за работа е фокусирана върху желанията и нуждите на клиентите и ние я развиваме и подобряваме непрекъснато. Така крайният резултат е не само качествен, но и е гарантиран от Велтер – фирма с доказана репутация и постижения.