Ремонти
на жилища

Основни и освежителни ремонти на жилища

Собственици сте ново жилище, старото жилище се нуждае от освежаване или имате идеи за преустройство и усвояване на пространство вкъщи? Обичайно всичко това води до началото на ремонт. И освен ако вие самите не се занимавате професионално със строителство, следва неочаквано дълъг период, в който жилището прилича на строителна площадка, а предвиденият бюджет расте с всеки изминал ден. Ние знаем колко е важно качеството при основните и освежителни ремонти на жилища – все пак човек го прави за себе си. В същото време, обаче, разбираме и че хората отделят пари и време за ремонтите и се очаква бюджетът и сроковете да не бъдат надхвърляни. Затова нашите ремонти са комплексни – ние извършваме всички необходими дейности. Само така ние отговаряме както за качеството, така и за спазването на сроковете, а вие не се занимавате с несвойствени неща. И всичко това става на предварително ясна цена, която е крайна и не се променя в хода на ремонта.

Една фирма за целия ремонт

разберете защо

Дейности

Къртене и извозване

Това е първата стъпка при основните ремонти, която е важно да приключи бързо, за да започне същинската работа. Включва дейности като къртене на стени и на отвори за врати, къртене на дограми и на стени при усвояване на балкони. След изкъртване, ние събираме отпадъците, натоварваме ги и и извозваме до депо за строителни отпадъци.

Изграждане на преградни стени

Преградните стени са най-лесния и бърз начин да бъдат обособени отделни помещения или отделни зони в едно помещение. Дебелината на им може да варира, така че в тях да се поставят различни инсталации или изолационни материали. Преградните стени пестят време, а и дават възможност за нестандартни интериорни решения.

Изграждане на окачени тавани

Окачените тавани от гипскартон скриват комуникационните и вентилационни инсталации, кабелите и видимия бетон при някои видове строителство. Така видимата част от тавана е гладка и чиста. Допълнително окачените тавани могат да се ползват и за топлоизолация и пожарозащита.

Поставяне на предстенни обшивки

Поставянето на предстенни обшивки от гипскартон напълно изглаждат неравни стени, както и позволяват скриване на електрически и други инсталации. Така крайният резултат е значително по-добър, а в допълнение се повишава и топло- и шумоизолацията на помещението.

Шпакловане

Шпакловането е последната подготовка на изградените стени за боядисване – така стените стават идеално прави и гладки. Обичайно се състои в нанасянето на няколко слоя шпакловка и шкурене. В някои случаи се налага шпакловане на цялата стена или таван, а в други – само на фуги.

Боядисване

Боядисването е дейността, която дава усещането за добър краен резултат. Ние постигаме този ефект като ползваме само качествени материали, включително антибактериални и влагоустойчиви бои. А когато се налага, грундираме повърхностите, запълваме дупки или правим нужните корекции по стените и таваните.

Полагане на подови настилки

Полагането на мокети, ламинати, PVC и антистатични настилки както за работни, така и за кухненски и сървърни помещения е един от последните ни етапи в преустройствата и текущите ремонти. При полагането им върху двоен под, монтажът е такъв, че да позволява вдигане и преместване, за да се осигури достъп до инсталациите отдолу.

ВиК инсталации за кухни и бани

Повдигнатите подове са лесен начин да бъдат скрити минаващите отдолу слабо- и силнотокови инсталации и да бъдат оформени работни места чрез поставяне на подови кутии. Бързият и чист монтаж, добрата пожароустойчивост и шумоизолация ги правят все по-предпочитан избор за офис помещения.

Изграждане на бани

При ремонтите на бани удобството е точно толкова важно, колкото качеството и функционалността. Затова когато изграждаме бани, ние извършваме всички необходими дейности – измазване, лепене на плочки, монтаж на мивки, монтаж на кранове, монтаж на тоалетни чинии, монтаж на бойлери и всякакви аксесоари за банята.

Ел. инсталации

Частичните преустройства са бързи ремонтни дейности, които се извършват без да се налага работата да спира и помещенията да се изпразват. Такива са обособяване на кухни, сървърни помещения, кабинети, стаи за почивка и т.н.

Усвояване на балкони

При усвояването на балкони ние правим всичко необходимо, за да стане балконът напълно интегрирана част от жилището. Това включва дейности като къртене и извозване на отпадъците, изграждане и облицовка на стени и колони, полагане на циментова замазка (с или без топлоизолация), обличане на стени, измазване и боядисване.

Нашите ремонти на жилища

разгледйте наши проекти

Как работим

Безплатен оглед
Комплексна оферта
Подписване на договор
Доставка на материали
Защита на имуществото
Ремонтни дейности
Почистване и извозване
Безплатен оглед
Комплексна оферта
Подписване на договор
Доставка на материали
Защита на имуществото
Ремонтни дейности
Почистване и извозване
научете повече за начина ни на работа

Защо да изберете Велтер?

Спазваме сроковете

Ние разбираме колко е важно за всеки бизнес ремонтите да приключат бързо. Затова сме изградили ефикасна система на работа и благодарение на нея още от първия оглед ние знаем точно колко време ще отнеме ремонтът. Нашият екип е опитен, многоброен и включва специалисти в различни области. Това пък ни позволява да приключим работа в срока, в който сме се договорили.

Не надхвърляме бюджета

За нас договореният бюджет е твърдата рамка, която не надхвърляме. Убедени сме, че честното и почтено отношение към клиентите включва предварително ясна цена. Затова благодарение на системата си за работа сме в състояние да я определим още при изготвянето на офертата. Тази цена е крайна за договорените дейности и не се променя по никакъв начин в хода на ремонта.

Разбираме си от работата

Качеството на работата и на крайния резултат е наш основен принцип. Затова екипът ни е от достатъчно на брой доказани специалисти с опит, които знаят какво и защо правят. Системата ни за работа е фокусирана върху желанията и нуждите на клиентите и ние я развиваме и подобряваме непрекъснато. Така крайният резултат е не само качествен, но и е гарантиран от Велтер – фирма с доказана репутация и постижения.