Ясна крайна цена за договорената работа

Как се определя цената и какво включва

Ремонтите ни са индивидуални и комплексни. Това означава, че те изпълняват индивидуалните желания на клиентите ни за промяна и преустройство и включват всички ремонтни дейности. Затова и цената се определя след като направим оглед на обекта и обсъдим вашите желания, планове, срокове и бюджет. Казано по друг начин – изготвяме ценовата оферта след като разберем каква работа трябва да се свърши, в какъв обем и в какви срокове. Цената, която предлагаме е крайна за договорените дейности и тя не се променя в хода на ремонта. Ако сме допуснали грешка в изчисленията и ремонтът се е оказал по-скъп, то това е за наша сметка. Цената ни стандартно включва всички договорени строително-ремонтни дейности, както и къртенето, пренасянето и извозването на строителните отпадъци, покупката и доставката на материали и почистването на обекта след края на ремонта.

Една фирма за целия ремонт

разберете защо

Как се определят сроковете и защо ги спазваме

Ние разбираме, че макар ремонтът да е необходимата стъпка към позитивна промяна, за повечето хора това е досадна и неприятна работа. Това е причината определяйки сроковете, да се стараем те да са възможно най-кратките за договорените дейности. Независимо дали става въпрос за ремонт на жилище или за преустройство на работно помещение, когато предлагаме срокове за изпълнение, ние се ангажираме както със срока за започване, така и със срока за приключване на обекта. Така още от самото начало е ясна не само цената, но и точно колко време ще продължи ремонтът. А причината винаги да спазваме договорените срокове – освен, че уважаваме вашето време и държим на думата си – е и че разполагаме с многоброен екип от различни специалисти с доказан опит и компетентност.

Вземете Вашия безплатен оглед сега!
Попълнете формата и ние ще се свържем с Вас за уточняване на удобно време.

Защо нашите клиенти избират Велтер?

Спазваме сроковете

Ние разбираме колко е важно за всеки бизнес ремонтите да приключат бързо. Затова сме изградили ефикасна система на работа и благодарение на нея още от първия оглед ние знаем точно колко време ще отнеме ремонтът. Нашият екип е опитен, многоброен и включва специалисти в различни области. Това пък ни позволява да приключим работа в срока, в който сме се договорили.

Не надхвърляме бюджета

За нас договореният бюджет е твърдата рамка, която не надхвърляме. Убедени сме, че честното и почтено отношение към клиентите включва предварително ясна цена. Затова благодарение на системата си за работа сме в състояние да я определим още при изготвянето на офертата. Тази цена е крайна за договорените дейности и не се променя по никакъв начин в хода на ремонта.

Разбираме си от работата

Качеството на работата и на крайния резултат е наш основен принцип. Затова екипът ни е от достатъчно на брой доказани специалисти с опит, които знаят какво и защо правят. Системата ни за работа е фокусирана върху желанията и нуждите на клиентите и ние я развиваме и подобряваме непрекъснато. Така крайният резултат е не само качествен, но и е гарантиран от Велтер – фирма с доказана репутация и постижения.